Τα Κακά Παιδιά (2022)

Ημερομηνία κυκλοφορίας 24-03-2022
Διάρκεια ταινίας 100λεπτά
Λέξεις Κλειδιά
Περιγραφή

Κανένας δεν απέτυχε τόσο πολύ προσπαθώντας να είναι καλός, όσο τα… Κακά Παιδιά.

Στην νέα κωμωδία δράσης της DreamWorks Animation, η οποία βασίζεται στην διάσημη σειρά βιβλίων των New York Times, μια εγκληματική συμμορία από ζωάκια που ζουν στην παρανομία θα επιχειρήσει την πιο δύσκολη κομπίνα τους —να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» – ο τολμηρός πορτοφολάς κος Λύκος, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων, κος Φίδης, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης, κος Καρχαρίας, ο ευαίξαπτος νταής, κος Πιράνχα και η ετοιμόλογη χάκερ, κα Ταραντούλα.

Αλλά όταν, ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο κος Λύκος, κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί! Στην πορεία, ωστόσο, ο κος Λύκος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό στ’ αλήθεια, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

Σκηνοθέτης