Πύρινη Οργή (2022)

Ημερομηνία κυκλοφορίας 12-05-2022
Λέξεις Κλειδιά
Περιγραφή

Σκηνοθεσία Κιθ Τόμας

Σενάριο Σκοτ Τιμς από το ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κίνγκ

Παραγωγοί Τζέισον Μπλουμ, Ακίβα Γκόλντσμαν

Executive Producers Ράιαν Τούρεκ, Γκρέγκορι Λεσάνς, Σκοτ Τιμς, Μάρθα Ντε Λαουρέντις, Τζέι Ντι Λιφσιτζ, Ραφάελ Μαργκίλ

Πρωταγωνιστούν Ζακ Έφρον, Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ, Σίντνεϊ Λέμον, Κέρτγουντ Σμιθ και Τζον Μπίζλι, μαζί με τους Μάικλ Γκρέιαϊζ και Γκλόρια Ρούμπεν

 

Μια νέα διασκευή του κλασικού θρίλερ του Στίβεν Κινγκ, από τους παραγωγούς της ταινίας Ο Αόρατος Άνθρωπος, με ένα κορίτσι το οποίο διαθέτει εξαιρετικές πυροκινητικές δυνάμεις και που αγωνίζεται να προστατεύσει την οικογένειά της και τον εαυτό της από τις απειλητικές δυνάμεις που επιδιώκουν να την συλλάβουν και να την ελέγξουν.

Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι (ο Ζακ Έφρον του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile και του The Greatest Showman) και η Βίκυ (η Σίντνεϊ Λέμον του Fear the Walking Dead και του Succession) ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι (η Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ από το American Horror Story) από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής.

Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Σκηνοθετεί ο Κιθ Τόμας (The Vigil) από ένα σενάριο του Σκοτ Τιμς (Halloween Kills) που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κίνγκ.

Παραγωγός είναι ο Τζέισον Μπλουμ (Η Νύχτα Με Τις Μάσκες, Ο Αόρατος Άνθρωπος) για λογαριασμό της Blumhouse και ο βραβευμένος με Oscar® Ακίβα Γκόλντσμαν (I Am Legend, Constantine) για λογαριαμσό της Weed Road Pictures. Στην εκτέλεση της παραγωγής βρίσκονται ο Ράιαν Τούρεκ, ο Γκρέγκορι Λεσάνς, ο Σκοτ Τιμς, η Μάρθα Ντε Λαουρέντις, ο Τζέι Ντι Λιφσιτζ και ο Ραφάελ Μαργκίλ.

 

ΑΠΟ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Σκηνοθέτης